SISTEME COMPLETE ȚEVI, FITINGURI ȘI ROBINEȚI PP-H

Sistem complet de țevi, fitinguri și robineți din PP-H, proiectate pentru realizarea instalațiilor în care se transportă diferite fluide agresive, sub presiune de până la 10 bari și temperaturi de 0 – 100°C. Se montează prin sudură cu mufă sau prin sudură cap-cap, folosindu-se echipamente speciale pentru fiecare tip sudură.

Polipropilena prezintă o rezistență bună la abraziune, proprietăți termice bune și poate fi folosită în instalații cu temperaturi ridicate, unde PVC-ul sau ABS nu pot fi folosite.

La fel de versatil și ușor de instalat ca și PVC-ul, sistemul de țevi, fitinguri și robineți din PP-H se folosesc in instalațiile de acoperiri metalice, unde în general temperatura fluidului vehiculat în instalație se apropie de 100°C.

Pentru a verifica dacă EFFAST PP-H rezistă la acțiunea agentului chimic care este vehiculat prin instalația dvs., va rugăm să ne contactați pentru consultanță tehnică gratuită.

Pentru informații legate de gama dimensională și tehnici de instalare ale sistemelor PP-H, descărcați catalogul.

null

ȚEVI ȘI FITINGURI

null

ROBINEȚI CU ACȚIONARE MANUALĂ

null

ROBINEȚI ACȚIONAȚI ELECTRIC SAU PNEUMATIC

CARACTERISTICI

  • Rezistență chimică ridicată: PP-H rezistă din punct de vedere chimic la acizi, soluții alcaline, săruri și la diferiți solvenți organici.
  • Gamă de temperaturi de lucru ridicată, putând fi folosit la temperaturi de la -10°C până la 100°C. Astfel, se poate folosi în instalațiile cu temperatură ridicată la care PVC-U nu rezistă din cauza temperaturii.
  • Se montează prin sudură, cu aparat de sudură cu bacuri (cu mufă), echipament similar cu cel folosit în montarea PP-R din instalațiile de încălzire casnice sau industriale.

APLICAȚII

  • Galvanizare, zincare;
  • Sisteme de dozare a agenților chimici;
  • Instalații industriale.